logo

The Flyers is een Nijmeegs amusementsorkest dat is ontstaan bij de vroegere PTT Post in Nijmegen. Wij stellen ons graag aan u voor!

Met z'n zestienen vormen wij The Flyers en we maken met veel plezier muziek. Dit doen we met zang, trombone, tuba, trompet, saxofoon, drum, basgitaar en keyboard. Wij spelen muziek waarbij je mee kunt zingen ("Het Dorp", "Hallalujah" van Leonard Cohen, "Ik heb de hele nacht liggen dromen", "Du") en we spelen muziek waar je lekker op kunt dansen (wals, salsa, samba, rock&roll, tango). Voor de echte Nijmegenaren spelen we graag "Al mot ik krupe", "De Vierdaagse Mars" en "De Wandelmedley".

We hebben klassiekers in ons assortiment van onder andere Billy Vaughn, Tom Jones en Glenn Miller. Maar we spelen ook modernere nummers zoals van Caro Emerald en Michael Bublé.

Wij zijn te boeken voor de momenten dat er iets te vieren is, waar extra gezelligheid mag zijn en waar gedanst en gezongen mag worden. Wij doen dit zowel buiten als binnen. Wij leveren graag een muzikale bijdrage aan de 4-daagse evenementen, aan een braderie, een jubileum of een feest. Wilt u ons boeken, neem dan contact op met onze secretaris dhr. Hans Gijzen: info@theflyers.nl, of bel: 024-6415172

Als u interesse hebt om met ons mee te musiceren, dan bent u van harte welkom om een keer te komen luisteren en de sfeer te proeven bij een repetitie. Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45u tot 21.45u in het Clubgebouw RKSV Brakkenstein (sportpark) Heemraadstraat 9, Nijmegen.